U bent hier:

U bent hier

Volg een opleiding in uw eigen tempo en met individuele ondersteuning en begeleiding.

Zelfstudie

Begeleide zelfstudie in het Open Leercentrum: De begeleide zelfstudie opleidingen worden in onze OLC's (open leer/studie centra) in Goes en Bergen op Zoom gegeven op resp. iedere maandag en woensdag (buitenom de vakanties en feestdagen). In het OLC maakt u eenvoudig een afspraak waar en wanneer u de lessen wilt volgen.

In de intake/screening wordt het opleidingsprogramma met u afgestemd en wordt de cursusduur afhankelijk van uw voorkennis en opleidingsvraag afgesproken. U verliest zo geen tijd aan onderwerpen die voor u niet belangrijk zijn. Het is ook mogelijk in begeleide zelfstudie het volledige ECDL programma te volgen. Eventueel kan het ECDL examen afgelegd worden. Als u slaagt voor minimaal 4 examens heeft u recht op het internationaal erkend certifcaat. Meer informatie vindt u onder het hoofdstuk "ECDL opleidingen en examens" hieronder.

In een begeleide zelfstudie opleiding werkt u onder begeleiding zelfstandig de leerstof door. In het Open Leercentrum volgt de docent uw lesvorderingen nauwgezet op. U wordt door uw docent actief ondersteund door het geven van gerichte tips en tricks. Uw docent adviseert u over de beste aanpak om de praktische opdrachten van problemen op te lossen. Uw docent beantwoord ook uw vragen over softwareproblemen op uw werk.

ECDL opleidingen en examenvoorbereiding: Kandidaten voor het ECDL examen kunnen de module-examens afleggen in een gecertificeerd examencentrum. Ook de trainingen als voorbereiding op de examens kan u volgen in het Open Leercentrum. U werkt dan in uw eigen tempo de verschillende opleidingen door onder begeleiding van een deskundige docent(e).