Met het openbaar vervoer

Onze lokalen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: 5 min. wandelen van het Centraal Station en gelegen aan het belangrijkste bus- en tramplein van Antwerpen: de Franklin Rooseveltplaats.

Voor de dienstregelingen kunt u de website van de NMBS of van De Lijn gebruiken.

Route naar de Franklin Rooseveltplaats vanaf het Centraal Station:

  • Neem de hoofduitgang nl. richting Keyserlei.
  • Volg de Keyserlei tot aan de 2de straat rechts (= Anneessensstraat).
  • Volg de Anneessensstraat (± 250m) om vervolgens de eerste straat links te nemen. U bevindt zich dan op de Fr. Rooseveltplaats. Het gebouw aan uw linkerzijde is de President Building.

Met de auto

Ook de website Slim naar Antwerpen kan u helpen om de vlotste weg naar onze lokalen te vinden.

Bij gebruik van de GPS dient u als bestemming ‘Franklin Rooseveltplaats 12’ in te geven.

In onze directe omgeving zijn er ook meerdere parkings. De 2 dichtst gelegen parkings zijn Parking Roosevelt onder ons kantoor en Parking De Keyser in de aangrenzende Van Ertbornstraat 13. Houd rekening met een parkeertarief vanaf € 18,50 per dag in de publieke parkings. Zie hier aanwijzingen om Parking Roosevelt te bereiken.

U kunt gratis parkeren op een van de park & rides in en rond Antwerpen en u kunt dan goedkoop, snel en gemakkelijk naar de Franklin Rooseveltplaats met tram en bus.

Als u onze website bitbybit.be raadpleegt op uw smartphone kan je bovenaan rechts ook gebruik maken van een handige routeplanner voor auto, tram en trein.

Ter plaatse

Het "President Building" gebouw is een karakteristiek wit kantoorgebouw van 10 verdiepingen hoog, gelegen aan de Franklin Rooseveltplaats, recht tegenover het Atheneum. 

U neemt de lift naar de 9e verdieping. Bij het verlaten van de lift bevinden we ons aan de linkerzijde.

Routebeschrijving Bergen op Zoom

Uit de richtingen Roosendaal/Breda en Dordrecht (A58/A17): Neem de afslag Bergen op Zoom Centrum. Borden Centrum volgen en bij eerste verkeerslichten rechtsaf de Marconilaan op. De eerste straat links Drebbelstraat inrijden. Na de bouwmarkt "Karwei" rijdt u linksaf de Ampèrestraat in. Met de bocht rechtsaf meedraaiend ziet u na 75 m het cursuscentrum aan uw linkerkant, nr 4C.

Uit de richtingen Tholen, Rotterdam, Willemstad en Steenbergen (A4): Neem op de A4 de afslag Bergen op Zoom Noord (afslag 27), ga aan het eind van de afrit rechtsaf. Sorteer links voor bij de verkeerslichten. Rij na de spoorweg overgang op de Marconilaan de tweede afslag rechts (net voorbij Philip Morris) de Drebbelstraat in. Na de bouwmarkt "Karwei" rijdt u linksaf de Ampèrestraat in. Met de bocht rechtsaf meedraaiend ziet u na 75 m het cursuscentrum aan uw linkerkant, nr 4C.

Uit de richtingen Antwerpen en Vlissingen (A58/A4): Neem de afslag Bergen op Zoom Zuid en ga bij de verkeerslichten rechtsaf de Gagelboslaan in. Bij de volgende verkeerslichten (kruising Wouwsestraatweg) rechtdoor oversteken de Marconilaan in. De eerste straat links inrijden (Drebbelstraat). Na de bouwmarkt "Karwei" rijdt u linksaf de Ampèrestraat in. Met de bocht rechtsaf meedraaiend ziet u na 75 m het cursuscentrum aan uw linkerkant, nr 4C.

Openbaar vervoer/trein: Vanaf het station is het een ongeveer 10 min lopen. Neem de achteruitgang en loop links richting de Wouwsestraatweg. Ga op de Wouwsestraatweg rechts tot de verkeerslichten. Steek de Wouwsestraatweg over de Edisonlaan in. Loop de Nobellaan uit tot hij over gaat in de Amperestraat.

Adres Goes

Kokkelbank 8,
4465 AP Goes