U bent hier:

U bent hier

Software-training | Development | Consultancy

Bit by bit is meer dan 30 jaar actief is in de wereld van IT opleidingen, software ontwikkeling & implementatie consultancy. We zijn een team van gedreven ervaringsdeskundigen op het vlak van IT-kennis overdacht.

Ons motto luidt: Kennis delen = kennis vermenigvuldigen.

We adviseren & ondersteunen oa. HR- & IT afdelingen en afdelingsmanagers, bij het opzetten van groot- of kleinschalige software implementatie en opleidingstrajecten. Ons gereedschap? Voorbereidende analyses, niveautesten, intakegesprekken, modulair opgebouwd lessenpakket, continue bijsturing, flexibele planning, 12u/12u helpdesk & evaluatie en ROI meeting.

Een intakegesprek met één van onze opleidingscoördinatoren zal u overtuigen: uw doel is hun challenge!

Via de KMO-Portefeuille kunnen KMO's en vrije beroepen een aanzienlijke korting op onze opleidingen ontvangen door gebruik te maken van subsidies van de Vlaamse Overheid.

Voor het huren van een vergaderruimte of een volledig ingericht cursuslokaal kunt u bij ons terecht. Onze locaties bevinden zich op korte afstand van trein, bus en tramhalte. In de directe nabijheid is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Download hier onze algemene folder.

Software-training | Development | Consultancy

bit by bit focust met haar oplossingen op het effectiever en efficiënter werken van bedrijven en haar medewerkers.
Wij zijn sinds 1988 actief in het organiseren en verzorgen van softwaretrainingen, maatwerk software ontwikkeling & implementatie consultancy.
Wij investeren continu in kennis en technologie om uitstekende oplossingen en opleidingen aan onze klanten te kunnen bieden. Dit vertaald zich in de vele lange termijn relaties en partnerships met onze klanten.

 

Softwaretraining en software-implementatie begeleiding:
 
organiseert softwareopleidingen voor de professionele eindgebruiker en ICT professionals. Vanuit onze vestigingen in Nederland en België opereren we, met een team van gedreven deskundigen op het scheidsvlak van business en IT-technologie. 
We adviseren en ondersteunen o.a. HR- & IT afdelingen en businessmanagers, bij het opzetten van grote- en kleinschalige implementatie- en opleidingstrajecten.
We informeren u graag over onze eigen aanpak en de in huis ontwikkelde tools die we inzetten om uw project op efficiënte wijze tot een succes te maken. Een intakegesprek met een van onze coördinatoren zal u overtuigen: uw doel is hun challenge!

Online opleidingen nemen nu een grootte vlucht. bit by bit is met haar platform "bitbybitacademy.com" een partner met veel ervaring.
Niet alleen in klassikale en online opleidingen maar ook de mix (Blend) van beiden tot aan pure self-paced e-learning!

Leerplatform "bitbybitacademy.com" en maatwerk content ontwikkeling:
Via ons online leerplatform "bitbybitacademy.com" bieden we een breed aanbod aan actuele online opleidingen aan.
Onze content wordt in eigen huis ontwikkelt, zowel voor onze standaard opleidingen als klant specifieke content. Ook voor uw eigen in-company LMS ontwikkelen en implementeren we content.

Internationale / company-wide projecten:
Onze opleidingen worden standaard in het Nederlands en het Engels verzorgt.
Voor onze coporate klanten met vestigingen in meerdere (Europese) landen voeren wij regelmatig company-wide projecten uit. Zowel on-premise als online met ondersteuning van ons leerplatform "bitbybitacademy.com". Veel van onze opleidingen verzorgen wij ook in andere talen, b.v. in het Duits en het Frans. Graag informeren we u over de mogelijkheden.

 

Software ontwikkeling:

Wij helpen al meer dan 30 jaar onze klanten met maatwerk software oplossingen.
Van kleine snel op te leveren (Cloud-based) apps tot complete zeer complexe automatiseringsoplossingen ontwikkelen wij in-house onze oplossingen. Dat garandeert korte lijnen en voorkomt communicatie issues!
Zoekt u een oplossing voor een automatiseringsprobleem wat niet past binnen uw standaard software of heeft u een snelle oplossing nodig? We hebben een pragmatische maar zeer effectieve aanpak ontwikkeld die mee evolueert met de nieuwste technologische ontwikkelingen.
Uw oplossing wordt samen met u ontworpen en gebouwd op flexibele platformen met technologie die past binnen uw organisatie.
Onze oplossingen zijn pragmatisch, schaalbaar, kunnen mee evolueren met uw organisatie en voelen toch als een maatpak aan voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze aanpak, werkwijze en de  technologieën die wij ondersteunen.

 

Verhuur van trainingslokalen, computers en broadcast studio's voor online trainingen.

Voor het huren van een cursusruimte/vergaderruimte of een volledig ingericht computerlokaal kunt u ook bij ons terecht. Ook verhuren we laptopsets t.b.v. in-company trainingen.
We beschikken over meerdere broadcaststudio's van waaruit online trainingen verzorgt kunnen worden.
Onze locaties bevinden zich op korte afstand van openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.