U bent hier:

U bent hier

Maatwerk ontwikkeling

Zoekt u een oplossing voor het versnellen van een specifiek bedrijfsproces denk dan eens aan de mogelijkheid van maatwerk software. Wij denk graag met u mee hoe dat het best te realiseren is en te integreren met bestaande softwaretoepassingen. 

Met onze ruime ervaring in applicatieontwikkeling bouwen we stabiele, robuuste applicaties met een mooi en intuitief design die flexibel mee groeien met uw organisatie en business.
Onze expertise ligt in de ontwikkeling van nieuwe en het aanpassen van bestaande klantspecifieke bedrijfstoepassingen waaronder databases gestuurde applicaties en webapplicaties (in de Cloud of Private Cloud en op on-premise locaties geinstalleerd). Voorbeelden zijn o.a. bedrijfsanalyse-tools, Proces controll applicaties,  informatiedistrubutiesystemen en BI & e-commerce toepassingen. 
 

Het hele proces van concept tot oplevering en implementeren voeren onze specialistenen voor u uit. We werken met korte communicatielijnen en onze dienstverlening is inclusief het beheer en onderhoud van uw applicatie en aan te vullen met managed hosting en beveiliging. 

We stemmen onze werkwijze en aanpak af op onze klantwensen. Onze agile aanpak maakt het mogelijk dat al snel de eerste werkende onderdelen beschikbaar zijn voor gebruik.

Communicatie en feedback tijdens en na elk (deel)project zijn hierbij van het allergrootste belang.

Door onze klant sterk te betrekken in het ontwikkelproces kan er snel bijgestuurd worden en zal het uiteindelijke resultaat beter overeenkomen met de wensen en verwachtingen.

Door onze jarenlange ervaring hebben we expertise om van oudere applicaties het lopend onderhoud over te nemen en (op termijn) te migreren naar een modern systeem op een hedendaags platform. Met onze doelgerichte en pragmatische aanpak realiseren we relatief korte doorlooptijd voor onze projecten.